Csokoládé és pekándió brownie
A brownie a legcsokisabb világ kedvenc. Nem csoda a sikere, hiszen könnyű, csokis, és elkészíteni is pofon egyszerű.
Csokoládés és pekándiós brownie
HOZZÁVALÓK
4 SZEMÉLYRE
- 180 g étcsokoládé
- 150 g vaj
- 4 tojás (közepes méretű)
- 200 g cukor
- Csipet só
- 100 g liszt
- 100 g pekándió
1. Melegítsük elő a sütőt 6-os fokozaton 180°C-ra légkeverés nélkül.
2. Törjük össze a csokoládét darabokra és rakjuk a Tupperware MikroSéf Mikrokannába (1 L). Adjuk hozzá a vajat, fedjük le és tegyük mikrohullámú sütőbe 1 perc 50 másodpercig 600 Watton. Hagyjuk állni 1 percig.
3. A Tupperware Gyorskeverővel keverjük össze a tojásokat a cukorral kb. 10 másodpercig. Adjuk hozzá a sót, a lisztet és keverjük további 10 másodpercig.
4. Keverjük össze a csokoládét és a vajat a Mesterfogás Habverővel, amíg sima lesz és óvatosan öntsük bele a Gyorskeverő tartalmát és a pekándiót.
5. Helyezzük a Tupperware Szilikon Magas Tepsit hideg sütőrácsra. Öntsük a keveréket a tepsibe, majd rakjuk a rácsot a sütőben a legalacsonyabb szintre és süssük 25 percig.
6. Hagyjuk állni 30 percig, majd óvatosan fordítsuk ki a tepsiből.
7. Díszítsük tejszínhabbal a Habzsák segítségével és a Törekvő segítségével megtört és megtisztított dióval vagy mandulával.