Mézes - mustáros csirkeragu
Mézes- mustáros csirkeragu
Előkészítési idő: 15 perc
Sütési idő: 35 perc 180°C
Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemell
- 1 kisebb póréhagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 dl zsíros tejszín
- 1 evőkanál méz
- 2 evőkanál mustár
- só, bors
- 3 evőkanál étolaj
Elkészítés:
Csirkemellet falatnyi darabokra vágjuk és a Tupperware 1,5 literes Kerek Ultra Proba tesszük, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk az olajjal!
A póréhagymát 5 cm-es darabokra vágjuk és a Turbó Aprítóba tesszük a pucolt fokhagymával együtt, és felaprítjuk, majd hozzá keverjük a csirkéhez. A tejszínt beleöntjük Mix fix proba, hozzáadjuk a mustárt és a mézet, és jól összerázzuk. a kész masszát a húsra öntjük. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.