Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Mézes - mustáros csirkeragu

Mézes- mustáros csirkeragu

Előkészítési idő: 15 perc

Sütési idő: 35 perc 180°C

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirkemell
  • 1 kisebb póréhagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 dl zsíros tejszín
  • 1 evőkanál méz
  • 2 evőkanál mustár
  • só, bors
  • 3 evőkanál étolaj

Elkészítés:

Csirkemellet falatnyi darabokra vágjuk és a Tupperware 1,5 literes Kerek Ultra Proba tesszük, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk az olajjal!

A póréhagymát 5 cm-es darabokra vágjuk és a Turbó Aprítóba tesszük a pucolt fokhagymával együtt, és felaprítjuk, majd hozzá keverjük a csirkéhez. A tejszínt beleöntjük Mix fix proba, hozzáadjuk a mustárt és a mézet, és jól összerázzuk. a kész masszát a húsra öntjük. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.