Varázslatos Házi cukrok
Elkészítési idő 5 perc
Sütés 3-4 / 100°C, ±30 perc
HOZZÁVALÓK 1 TELI SZILIKON BONBON VARIÁCIÓHOZ
- 150 g cukor
- 1 tk víz (± 5 ml)*
- 2 vagy 3 csepp ételszínezék (opcionális)
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 100°C -ra (3-4 fokozat), légkeveréses üzemmódban.
- A Mérő-Mix Pro 2 L-ben Szilikon Spatulával keverjük össze a cukrot, a vizet és az ételszínezéket.
- Helyezzük a Szilikon Bonbon Variációt egy hideg sütőrácsra, és öntsük a cukros keveréket a bonbon formákba.
- Süssük 30 percig.
- Engedjük kihűlni, majd fordítsuk ki a formából.
* A víz mennyisége 1 és 2 teáskanál között változhat, attól függően, hogy a cukor kezdetben hogyan áll össze. Kezdjük 1 teáskanál víz és cukor keverésével. A cukornak kissé össze kell állnia, de nem szabad megolvadnia, csak szükség esetén adjuk hozzá a
második teáskanálnyi vizet.